Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa mapka ślubna ;)

50db3e5355753.png

https://mega.co.nz/#!sxlBTSaC!F6AYU6B_zHcefUDLDpDZhK8-Vqj7D2z7blz6kPHR3rM
https://www.virustotal.com/pl/file/e8c95fd786ae1f32be6214b318dd60555904449919db4153cc70131710851b7f/analysis/1390470067/

Myślałem że ktoś tu z epvp wrzuci, ale jak nie to ja jako autor dam ;p

Jak ktoś ma WE z ogarniętą funkcją od generowania minimapy/cieni to piszcie na PW.

Opublikowano

Haha ale fajnaaaaa mapa ! :D na dodatek kojarzy mi się z ci*ką + masz coś jeszcze ciekawego xD

hehe. Super skojarzenia :)

Co do mapki wygląda naprawdę prosto a zarazem kreatywnie. Fajnie pomyślane z tą rzeczką w kształcie serca.

r3ePj8E.png

Opublikowano

mhm, serduszko :3

bardzo ładna mapka, łap lajka :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Haha ale fajnaaaaa mapa ! :D na dodatek kojarzy mi się z ci*ką + masz coś jeszcze ciekawego xD

o_O gdzie ty tam "to coś" widzisz xD bo ja tam widzę serce :D 

PS: Mapka fajna może kiedyś mi się przyda ^_^ no i lajk się należy

Opublikowano

Lol xD Uciekam z forum jak ci się takie coś kojarzy z pipą to masakra xD pewnie monitor przytulasz :D

Opublikowano

Muszę przyznać, że bardzo fajnie prezentuje się, ale jak to w grze wygląda? Jako gracz (ułożone domki czy przedmioty, itd) :p

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...